Mercedes Koluman Satış Bayi Hizmetleri Nelerdir?

Mercedes Koluman Satış Bayi Hizmetleri Nelerdir?

Önceliği, kalite ve güven olan Mercedes-Benz Koluman, satış bayii hizmetleri kapsamında birbirinden avantajlı imkanlarıyla araç satışı ve sonrasındaki her aşamada, müşterilerinin memnuniyeti için azami gayret ile çalışmaktadır. Koluman web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden, Canlı Destek ya da iletişim kanalları ile başlatılan satış bayii hizmetleri, showroomlarda sizi karşılayan güler yüzlü görevliler ile devam eder ve sonrasında çözüm odaklı ve işinde uzman satış ekibi, ihtiyacınıza uygun çözümleri, Mercedes Koluman satış bayii hizmetleri kapsamında sizlere sunar. Satış ekibi ile başlayan güvene dayalı iletişim, satış sonrası hizmetlere de uzanır. 

Müşterileriyle sıkı iletişim halinde olan satış personeli, bayi hizmetleri kapsamında sunulabilecek maddeler konusunda sizlere yardımcı olmaktadır. Buna ek olarak, Koluman satış bayii hizmetleri birçok başlığı kapsamakta, en temelde ise satış ve satış sonrası hizmetler olarak ikiye ayrılmaktadır.

Mercedes Koluman Satış Bayi Hizmetleri -1- : Satış

Hayalinizdeki arabaya kavuşmak için çok heyecanlısınız, bilgi almak için Mercedes-Benz Koluman şubelerinden birini ziyaret ettiniz. Satış danışmanlarımız ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak en doğru seçimi yapmanız, en avantajlı koşullarla ihtiyaç duyduğunuz finansal desteği almanız ve hayalinizdeki araca ulaşmanız konusunda size destek olacaktır.

  • Sıfır / 2.El Araç Alım:

Binek, hafif ticari, kamyon, otobüs ya da filo araçlar için bize ulaşabilirsiniz. Alacağınız Mercedes-Benz markalı tüm araçlar için ziyaret edeceğiniz tüm Koluman satış bayilerimizde sizlere hizmet sunmak üzere görev alan satış danışmanlarımız tarafından en uygun yönlendirme ile hayalinizdeki Mercedes’e kavuşabilirsiniz. 

  • Avantajlı Finansal Hizmetlere Erişim:

Mercedes Koluman satış bayii hizmetlerinden bir diğeri, bankaya gitmeden, hizmet noktalarımızda seçtiğiniz araca göre, yorulmadan kredi başvurunuzu yapmanızı sağlamaktır. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in standart ödeme planı, +3 finansman ödeme planı, mevsimsel ödeme planı ya da üstyapı ödeme modeli gibi alternatiflerden size en uygun olanı tercih etmenize yardımcı olan Mercedes Koluman bayilerimiz, kredinizi gelirinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun koşullarda kullanmanıza imkân sağlar. 

  • El Aracınızı, Değerinde Satma İmkânı:

En doğru değer hesaplama ve 2. el aracınızın güvenilir bir şekilde satışının yapılması da bayi hizmetlerimiz ile mümkündür. Aracınızı satmadan önce değerinde fiyatlandırılması, avantajlı takas imkanları ve yeni aracınızın en hızlı ve güvenli biçimde size ulaştırılması konusunda Mercedes Koluman satış bayii hizmetlerimizden faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Mercedes Koluman Satış Bayi Hizmetleri -2- : Satış Sonrası Hizmetler

  • Sigorta / Mercedes Kasko:

Koluman hizmetlerinden faydalanılarak alınan araçların garantisi, fatura tarihi ile birlikte başlamaktadır. Aracınızın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, onarımda geçen süre garanti süresine eklenecektir; ancak kazalar, garantiden karşılanmaz. Kaza durumlarında Mercedes-Benz Kasko, hızlı ve uzman yetkili servis ile işinizi yarı yolda bırakmaz, orijinal yedek parça ile aracınızın hem 2.el değerini hem de gücünü korur.

  • Yedek Parça – MB Aksesuar:

Hassasiyet ve uzun ömürlülük için Mercedes-Benz orijinal parçalarının kullanılması önemlidir. Mercedes-Benz satış bayii hizmetlerimiz kapsamında ulaşabileceğiniz her bir parça, Mercedes-Benz aracınız için özel olarak geliştirilir ve aracınızın diğer yapı parçalarına ideal şekilde uyarlanır. Bunun avantajları olarak, güvenliğinizi korumak, sıra dışı kalite ve uzun ömürlülük esası gözetilmektedir. Aracınızın her bir parçası test edilmiş, ilgili araç için özel olarak geliştirilmiş, güvenliği ve müşteri memnuniyetini esas alan Mercedes-Benz talimatlarına göre test edilmiş ve tüm ürün yelpazesi dünya çapında kullanıma sunulmuştur. Mercedes-Benz bayii hizmetleri kapsamında sunulan orijinal yedek parça ve MB aksesuarlarını, Koluman şubelerinden temin edebilirsiniz.

  • Bakım – Onarım:

Kendinizi Mercedes-Benz aracınız içinde güvende hissetmek için periyodik bakımını zamanında yaptırmanız en doğrusudur. Koluman web sitesi ya da mobil uygulamayı kullanarak kolay bir şekilde servis randevunuzu oluşturabilir ve Mercedes-Benz Koluman şubelerinden hizmet alabilirsiniz.

  • Vale Hizmeti:

Mercedes-Benz bayii hizmetleri kapsamında sunulan vale hizmeti ile Mercedes-Benz aracınız siz neredeyseniz teslim alınır, tüm bakım ve onarım çalışmalarının ardından size teslim edilir. İşlerinizi ayarlayamadığınızda ya da evden çıkmak istemediğiniz durumlarda Koluman web sitesi ya da mobil uygulamayı kullanarak rahatlıkla servis randevusu oluşturabilir ve vale hizmetini alabilirsiniz.

  • Görüntülü Danışmanlık Hizmeti:

İstediğiniz her yerden, Mercedes Koluman bayilerimize ulaşmanız çok kolay. Sormak istediğiniz sorular, satış için bilgi almak ya da araç konfigürasyonu yapmak için görüntülü danışmanlık hizmeti ile satış temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

Siz de Mercedes Koluman satış bayii hizmetleri kapsamında hizmet almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim için tıklayınız

Öne Çıkarılan Bloglar


Bir elektrikli araç almak istiyorsunuz fakat bunu çevrenizdekilerle paylaştığınızda bazı heves kırıcı…
Devamını Oku
Araç satın almak halihazırda yapılabilecek büyük harmacalardan biriyken, bir de aile kullanımı için…
Devamını Oku
Martın son haftası ile birlikte bahar gelirken, otomobilinizi bahar aylarına nasıl hazırlayacağınız…
Devamını Oku