Mercedes Koluman Satış Bayileri

Mercedes Koluman Satış Bayileri

Mercedes-Benz sahibi olmak, birçoğumuz için çocukluk hayalidir. Sizin de hayalinizde bir Mercedes-Benz’e sahip olmak varsa, bu hayalinizi gerçekleştirmek için bir Mercedes bayisine gitmeniz gerekir. Mercedes-Benz araçları, Türkiye’ye Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından getirilmektedir.

Koluman, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin Türkiye’deki en büyük bayilerinden biri olarak, Mercedes satış ve satış sonrası servis hizmeti sunmaktadır. Koluman giderek etki alanını genişletmiş, Ankara’da 2, İstanbul’da 3, Gaziantep’te 2 ve Mersin’de 2 şube olmak üzere toplamda 9 lokasyonda hizmet verir duruma gelmiştir. İster Mercedes-Benz E serisi, ister C serisi, isterseniz A Serisi… Koluman’da tüm Mercedes-Benz marka araçlara ulaşmanız mümkündür. Hatta bisiklete bile….

Mercedes Koluman bayileri için müşteri memnuniyeti en ön planda gelen unsurdur. Mercedes-Benz araçların satışının yapılmasıyla başlayan karşılıklı güven duygusu, satış sonrası hizmetlerin devreye girmesiyle katbekat artmaya devam etmektedir.

Araçların satışlarına ek olarak, periyodik servis bakımları, yedek parça – aksesuarları ve tamir- onarım gibi satış sonrası alanlarda da müşterilerine hizmet sunmakta ve müşterisinin daima en iyi hizmeti alabilmesini amaçlamaktadır.

Bazı Koluman şubeleri sadece Mercedes-Benz satışı konusunda hizmet verirken, bazıları hem satış hem de satış sonrası servis hizmeti ile müşterilerine ulaşabilmektedir. 9 lokasyonda yer alan Koluman satış bayileri hakkındaki detaylı bilgileri gelin, birlikte inceleyelim:

Mercedes Koluman Ankara Bayileri

Koluman Balgat şubesi: 142 personeli ile Mercedes-Benz otomobil, hafif ticari, ağır ticari, otobüs satışına ek olarak, 2. el binek araç satışı ve binek araçlar için satış sonrası servis hizmeti vermektedir.

Koluman Gölbaşı şubesi: 80 personeli ile Setra, Koluman Süpürge ve Treyler ve Jun Jin beton pompası, ağır ticari araç-otobüs satışı, 2. el ağır ticari araç satışı ve satış sonrası servis hizmetleri ile tüm Mercedes segmentlerinde kaporta boya satış sonrası hizmetleri Koluman marka süpürge araçlarının imalatı ve kamu araçlarına ait montaj hizmeti vermektedir.

Mercedes Koluman İstanbul Bayileri

Koluman Samandıra şubesi: Bünyesinde Mercedes-Benz otomobil, hafif ticari, ağır ticari, otobüs, 2.el binek ve 2. el hafif- ağır ticari, Koluman marka Treyler ve JunJin beton pompası araç satış ve satış sonrası servis hizmetleri ile kamu araçlarına ait montaj hizmet verilmektedir.

Koluman Göztepe şubesi: Bünyesinde Mercedes-Benz otomobillerin satış hizmeti verilmektedir.

Koluman Büyükdere şubesi: Bünyesinde Mercedes-Benz markasına ait otomobillerin satışı ve satış sonrası hizmeti verilmektedir.

Mercedes Koluman Mersin Bayileri

Koluman Mersin Tarsus şubesi: Bünyesinde Mercedes-Benz markasına ait araçlar ve Koluman marka treyler için satış sonrası bakım ve onarım hizmeti ile Mercedes Otobüs ve Smart marka araçların satışı yapılmaktadır.

Koluman Mersin Huzurkent şubesi: Bünyesinde Mercedes-Benz otomobil, hafif ticari, ağır ticari, 2.el binek ve 2. el hafif- ağır ticari, Koluman marka Treyler ve Jun Jin beton pompası araç satış hizmetleri verilmektedir.

Mercedes Koluman Gaziantep Bayileri

Koluman Gaziantep Aktoprak şubesi: Bünyesinde Mercedes-Benz'e ait otobüs, hafif ticari, ağır ticari araçlar satış, 2. el ağır ve hatif ticari, Koluman Treyler ve Jun Jin beton pompası satış ve satış sonrası servis hizmetleri verilmektedir.

Koluman Gaziantep İpekyolu şubesi: Bünyesinde Mercedes-Benz markasına ait binek araçların, sıfır ve 2. el satışı ile birlikte satış sonrası servis hizmetleri verilmektedir. 

Siz de bir Mercedes-Benz sahibi olmak istiyor ve Mercedes Koluman bayisi arıyorsanız, bize ulaşmak için tıklayın.

Öne Çıkarılan Bloglar


Bir elektrikli araç almak istiyorsunuz fakat bunu çevrenizdekilerle paylaştığınızda bazı heves kırıcı…
Devamını Oku
Araç satın almak halihazırda yapılabilecek büyük harmacalardan biriyken, bir de aile kullanımı için…
Devamını Oku
Martın son haftası ile birlikte bahar gelirken, otomobilinizi bahar aylarına nasıl hazırlayacağınız…
Devamını Oku